Verkkokauppa

Tervetuloa Bigemin verkkokauppaan!

Verkkokauppamme palvelee varaosamyynnissä asiakkaita ympäri vuorokauden ja ympäri maailman. Toimitukset ja maksutapahtuma onnistuvat nopeasti ja luotettavasti tunnettujen yhteistyökumppaneiden avulla.

Suomen sisäisiin kuljetuksiin valittavissa on Matkahuollon ja Postin pakettipalvelut. Eurooppaan toimitamme paketit painon mukaan GLS:n ja Postin välityksellä. Myös Euroopan ulkopuolelle toimitamme tilaukset postipaketteina painon mukaan. Huomioithan silloin mahdolliset verot ja tullit, jotka tulevat maksettavaksi kohdemaassa.

Verkkokaupassa maksaminen onnistuu luotettavasti Paytrailin välityksellä kaikkien suomalaisten pankkien pankkisiirroilla, yleisimmillä luottokorteilla sekä mobiilimaksuilla Siirto, MobilePay ja Pivo. Paytraililla on myös OP lasku sekä Jousto lasku- ja osamaksuvaihtoehto. Yritysasiakkaille EU:ssa ja EU:n ulkopuolelle voimme myydä ilman arvonlisäveroa ennakkolaskulla, silloin otamme mielellämme tilauksenne vastaan sähköpostitse.

Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta, kysy rohkeasti! Varastostamme löytyy myös useita muita kokoja ja malleja. Valmiita iskunvaimentimia myymme tällä hetkellä vain tilaustuotteina. Voit ottaa yhteyttä meihin lomakkeella, sähköpostilla info(a)bigem.fi tai puhelimitse 044-2000 123.

 

Maksutavat

Viimeksi lisätyt tuotteet

Iskunvaimentimien yläpäät

Uniball nivellaakerit

Iskunvaimentimen suojapussit

Työkalut ja muut varaosat