Iskunvaimentimet rata-ajoon

Rata-ajoon voimme tarjota laajan skaalan erilaisia ​​vaimennusominaisuuksia. Valitut ominaisuudet riippuvat mm. autosta ja renkaista. Alkuperäisen jousituksen geometrian kanssa joudutaan usein käyttämään vaimennusta ja jousia estääkseen liiallisen korin kallistelun. Voimme tarjota tämän ilman ei-toivottua jäykkyyttä reunakivetyksissä ja töyssyissä.

Bigemin rataiskunvaimentimet on suunniteltu erityisesti rata-ajon ominaisuudet huomioiden. Rataiskunvaimentimet on mitoitettu sopivan pituisiksi ja jäykkyydeltään rata-ajoon soveltuviksi. Rata-ajoa varten voimme valmistaa iskunvaimentimet 1-, 2- tai 3-säätöisinä. Parhaat säätömahdollisuudet ja ominaisuudet tarjoaa kolmisäätöiset iskunvaimentimet, joiden avulla iskunvaimentimet voidaan säätää sopiviksi kulloinkin vallitseviin olosuhteisiin. Yksisäätöisissä iskunvaimentimissa on yksi säätöruuvi sisään- ja ulosjouston vaimennukselle. Kaksisäätöisissä iskunvaimentimissa ulos- ja sisäänjouston vaimennus säädetään erikseen.

Valmistamme iskunvaimentimia kaikkiin lajeihin ja luokkiin, luokkamääräykset huomioiden.

Huolto

Kisoissa sattuu ja tapahtuu, ja myös silloin on apu lähellä. Huollamme ja korjaamme iskunvaimentimia Hollolan toimipisteessämme, jonne iskunvaimentimet voi toimittaa tai lähettää huoltoon. Joustavan palvelumme ansiosta iskunvaimentimet ovat taas kunnossa ennen seuraavaa kisaa.

Valitsemalla kotimaiset Bigem -iskunvaimentimet tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja työtä.

Etuiskunvaimennin BMW E36.