Teollisuus

Iskunvaimennusta tarvitaan nykyään mitä erilaisemmissa käyttökohteissa, isoista metsäkoneista keilahallin pallonpalautusjärjestelmään. Työergonomia ja -mukavuus ovat nousseet monissa yrityksissä yhä suurempaan arvoon, ja myös lain säätelemät tärinärajoitukset tekevät iskunvaimennuksesta keskeisen asian mietittäväksi monessa yrityksessä.

Me Lebigemillä olemme valmistaneet iskunvaimentimia kilpa-autojen lisäksi useisiin kohteisiin teollisuuden alalla. Voimme tarjota yhteistyökumppaneillemme yksilöllisesti suunnitellut tuotteet, vastaamaan juuri asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia. Kotimainen tuotanto, joustavat toimitukset sekä huoltopalvelun ja varaosien tarjoaminen ovat antavat lisäarvoa asiakkaillemme.

Referenssit

Olemme valmistaneet suomalaiselle metsäkoneyhtiö Logsetille muutaman vuoden aikana kymmenittäin iskunvaimentimia metsäkoneiden hyttien jousitukseen. Logsetin lanseeraamaan Smooth Ride -ohjaamojousitusjärjestelmään käytetään säädettäviä kierrejousia ja iskunvaimentimia tekemään järjestelmästä yksinkertaisen ja toimintavarman, alhaisilla käyttökustannuksilla. Valmistamme iskunvaimentimet yksilöllisten mittojen mukaan tuotekehityksen tuloksena syntyneen mallin mukaan. Jouset maalataan yrityksen brändiin sopiviksi.

Lisätietoja

Ota yhteyttä ja kysy tarjous juuri teidän yrityksenne tarpeisiin! Olipa kyseessä kertahankinta tai jatkuva tuotanto, pieni tai suuri investointi, olemme valmiita auttamaan.

Tiedustelut ja tarjoukset:
Toimitusjohtaja
Marko Rämänen
+358 44 555 5596
bigem(at)bigem.fi

Katso tästä esite teollisuuden jousitusratkaisuista: Teollisuusesite_web