Iskunvaimentimet

Kaikki iskunvaimentimemme ovat yksiputkisia, typpipaineistettuja ja varustettu lisäsäiliöllä tai ilman. Voit tilata iskunvaimentimet yksi-, kaksi-, kolmi- tai nelisäätöisinä. Materiaalit valitsemme tarkkaan, jotta tuotteesta saadaan luotettava ja korkealaatuinen. Suurin osa iskunvaimentimen osista on koneistettu omilla CNC-koneillamme.

Iskunvaimentimet on mitoitettu parasta suorituskykyä ajatellen. Männän kokovaihtoehdot ovat 36mm, 40mm, 45mm ja 50mm. Vastaavat vaimennuspatruunat ovat halkaisijaltaan 5 mm isompia. McPherson Strut -malli on käänteinen malli maksimaalisen lujuuden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi. Iskunvaimentimiin voidaan asentaa lisävarusteena myös hydraulinen pohjausjärjestelmä (HBS) ja ulosjouston kevennys (RRV).

Valikoimissame on valmiit alustasarjat yleisimpiin automerkkeihin ja malleihin. Voimme tehdä iskunvaimentimet myös asiakkaan omien mittojen mukaan kaikkiin automerkkeihin. Iskunvaimentimet valmistetaan aina tilauksesta.

Alla on esitelty osa valikoimamme iskunvaimentimista. Voit jättää tarjouspyynnön tietystä tuotteesta lähettämällä meille tuotesivulta löytyvän lomakkeen. Tiedusteluja voi lähettää myös lomakkeella, sähköpostilla info(a)bigem.fi tai soittamalla 044-2000 123.

Yksisäätöiset iskunvaimentimet

Kolmisäätöiset iskunvaimentimet

Nelisäätöiset iskunvaimentimet