fbpx

Ajankohtaista

Verkkokaupan valikoimaa päivitetty

Verkkokaupasta löytyy nyt uutuustuotteena yläpää Citröen C2 -etuiskunvaimentimeen. Kestävä ja laadukas tuote käy kaikkeen ajoon!

Lisäksi saimme varastoon täydennystä korkeussäädettävästä yleismallin yläpäästä, joka nimensä mukaisesti käy mihin automerkkiin hyvänsä. Mukana toimitetaan teräslaippa, joka hitsataan auton koriin kiinni.

Isomman 75 mm pääjousen kanssa sopiva apujousipaketti 80-80-6 sai mukaansa uuden sovitelautasen, jolla saadaan aikaan entistä parempi istuvuus. Myös välilautanen toimitetaan aina paketin mukana.

Tutustu ja tilaa, varastotuotteet lähtevät toimitukseen pääsääntöisesti saman päivän aikana. Kysy myös muut merkit ja mallit myynnistämme, mm. Volvo, Ford, Toyota, Nissan: info(at)bigem.fi tai 044-2000 123.

 

Verkkokauppa auki koko kesän

Bigemin verkkokauppa palvelee asiakkaita läpi kesän, myös loma-aikaan. Nyt onkin hyvä aika katsastaa uusia varaosia iskunvaimentimiin ja muihin projekteihin. Toimitukset lähtevät nopeasti suoraan varastoltamme.

Olemme lisäneet toimitusvaihtoehdoksi pienille tilauksille suoraan postilaatikkoon jaettavan XXS-postipaketin, hintaan 5.60 €. Muutamiin Euroopan maihin saimme myös pienille paketeille edullisemman kuljetusmuodon, Parcel Connect -toimituksen yksityishenkilöiden käytettäväksi. Toimituksen kulkevat Suomeen n. 2 arkipäivässä ja Euroopan maihin keskimäärin 5 päivässä.

Lämmintä kesänjatkoa!

Muista huollattaa iskunvaimentimesi

Nyt on hyvä aika huollattaa iskunvaimentimet! Me Bigemillä huollamme myös muut merkit, mm. Öhlins, Reiger ja Extreme tech. Kesäkuun aikana tehdyt huoltotilaukset toimitamme rahtivapaasti takaisin asiakkaalle! (Huom. koskee toimituksia Suomen sisällä.)

Voit tilata huollon soittamalla 044-2000123 / 044-5555596, tai sähköpostitse info(a)bigem.fi.

Huolto-sivulta löydät huoltotilauslomakkeen, jonka toivomme lähetettävän huollettavaksi tulevien iskareiden mukana.

Verkkokauppa avattu

Bigemin verkkokauppa ja sivustouudistus on saatu valmiiksi ja otettu käyttöön. Uusia tuotteita tullaan lisäämän valikoimiin, ja toki asiakkaiden toiveita otetaan myös vastaan mielellään.

Maksutavoista luottokortti ja mobiilimaksutavat ovat tulossa käyttöön lähipäivinä. Tällä hetkellä maksaminen onnistuu verkkopankin kautta.

Ensimmäisen viikon (vko 23) tilauksiin lisäämme pienen yllätyslahjan kaupanpäälle.

Tervetuloa vierailemaan sivullamme!