Iskunvaimentimet ralliin

Bigemin ralli-iskunvaimentimet on suunniteltu kestämään! Oman kokemuksemme perusteella tiedämme, että rallikuskin on voitava luottaa täydellisesti auton jousitukseen. Silloin ei synny odottamattomia yllätyksiä missään tilanteessa.

Ralli-iskunvaimentimissamme on rallikäyttöön soveltuva, tukeva ja kestävä rakenne. Myös niiden mitoitus ja vaimennussäädöt on suunniteltu erityisesti ralliajoon. Iskunvaimentimissa on erinomaiset säätömahdollisuudet, mikä takaa parhaan mahdollisen pidon kulloinkin vallitsevissa olosuhteissa.

Bigem -iskunvaimentimia valmistetaan kaikkiin automerkkeihin ja kaikkiin ralli-luokkiin. Valittavana on 1- tai 3-säätöiset iskunvaimentimet, jotka ovat perusrakenteeltaan samanlaiset, mutta eroavat säätömahdollisuuksiltaan ja lisäominaisuuksien saatavuudessa. Iskunvaimentimet voidaan valmistaa asiakkaan mieltymysten ja toiveiden mukaan luokkamääräykset huomioiden. Asiantunteva henkilöstömme auttaa asiassa mielellään.

Kisoissa sattuu ja tapahtuu, ja myös silloin on apu lähellä. Huollamme ja korjaamme iskunvaimentimia Hollolan toimipisteessämme, jonne iskunvaimentimet voi toimittaa tai lähettää huoltoon. Joustavan palvelumme ansiosta iskunvaimentimet ovat taas kunnossa ennen seuraavaa kisaa.

Valitsemalla kotimaiset Bigem -iskunvaimentimet tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja työtä.

Renault Clio