Saitko hiljattain hyvän kuvan kisoista, harjoituksista tai mistä vaan muualta, Bigemin iskarit autossa? Osallistu kilpailuun ja lähetä kuva 15.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@bigem.fi.


Osallistumisaika:
23.11.-15.12.2020, jonka jälkeen kuvat ladataan Facebookiin ja myös yleisö voi äänestää suosikkiaan. Voittaja valitaan 22.12.2020.
 

Palkinnot:
Valitsemamme voittajakuva saa 300 euron lahjakortin käytettäväksi Bigemin tuotteisiin (uusiin iskareihin, huoltoon, verkkokauppaan). Myös kaksi muuta hyvää kuvaa palkitaan pienemmillä palkinnoilla, sekä Facebookissa eniten tykkäyksiä saanut kuva. Lahjakortti on voimassa vuoden.
 

Osallistuminen:
Lähetä kuva sähköpostitse osoitteeseen info@bigem.fi. Tiedostomuoto voi olla jpg, png, tiff. Mahdollisimman tarkalla resoluutiolla ja isona tiedostokokona. Kuvaa ei tarvitse erityisemmin käsitellä etukäteen. Ilmoita sähköpostissa nimesi ja yhteystietosi. Kerro myös mahdollisuuksien mukaan missä ja milloin kuva on otettu, kuka kuvassa ajaa ja millä autolla. Kuvien määrä ei ole rajoitettu, voit osallistua myös useammalla kuvalla. Huomioithan silloin sähköpostiviestin maksimikoon.
 

Kilpailun ehdot:
Osallistumisen edellytyksenä on, että omistat itse tekijänoikeudet kuvaan, ja me saamme jatkossa oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissamme (mm. nettisivut, facebook, painetut esitteet). Kuvissa esiintyviltä, tunnistettavilta henkilöiltä, on oltava lupa kuvien käyttöön. Kilpailuun osallistuvat kuvat lataamme Facebookiin, jossa vierailijat saavat myös äänestää suosikkiaan. Toivomme kuvien olevan otettu noin 3 vuoden sisällä.

Share This

Share this post with your friends!